GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 24 JANUAR 2022

RETUR, OMBYTNING & REKLAMATION

REKLAMATIONSRET
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader ved forkert betjening af produktet, almindeligt forekommende variationer i læder, træfinér, glas og stenmateriale, almindeligt forekommende knaster og kosmetiske variationer i massivt træ og kosmetiske variationer, som ikke er synlige ved brug - f.eks. på en bagside. Ved reklamationer rettes altid henvendelse til CAZACOOL på contact@cazacool.dk eller +45 61 30 86 98. 

FORTRYDELSESRET OG RETURNERING
Ved fortrydelse af et køb skal der rettes henvendelse til CAZACOOL senest 30 dage efter dato for modtagelse af varen. Meddelelsen skal gives pr. mail på contact@cazacool.dk. I meddelelsen skal du tydelig skrive, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Retur af varen skal ske senest 30 dage efter dato for modtagelse af ordre. For at få penge retur skal varen være i egen emballage, uden tegn på ibrugtagning og salgbar. Vi refunderer altid beløbet til den konto tilhørende betalingskortet, som blev anvendt ved købet. Når du returnerer en vare til os, bedes du oplyse dit ordrenummer samt en kort beskrivelse af begrundelsen for returneringen. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returadressen er Ladefyldvej 10, 2650 Hvidovre. Hvis du ønsker at aflevere din returnering på vores adresse i Hvidovre skal du ringe +45 61 30 86 98 for nærmere aftale.

OMBYTNING
Hvis du ønsker at bytte din varer til et andet produkt hos CAZACOOL, bedes du sende en mail til contact@cazacool.dk, hvor du fortæller hvilket produkt og variant du ønsker at ombytte til, samt om leveringsoplysningerne er de samme som på den oprindelige ordre. Hvis leveringsoplysningerne ikke er de samme, bedes du oplyse den nye leveringsadresse samt evt ny e-mail og nyt telefonnummer. Så snart vi modtager det oprindelige produkt i egen emballage, uden tegn på ibrugtagning og salgbar, sender vi det ønskede produkt til dig. Vi betaler fragten på den ombyttede ordre, men returneringsomkostninger skal du selv afholde. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Returadressen er Ladefyldvej 10, 2650 Hvidovre. Hvis du ønsker at aflevere din returnering på vores adresse i Hvidovre skal du ringe +45 61 30 86 98 for nærmere aftale.

Julegaver købt i 4. kvartal 2021 byttes til og med d. 24. januar 2022.

RETURPORTAL
På vores returportal kan du nemt købe fragt til din returnering. Du sparer ca. 20 kr. En returpakke koster 53,00 kr. Gå til returportalen her.