GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

MILJØPROFIL

I CAZACOOL handler vi med omtanke for miljø og mennesker. Vi vælger kvalitetsvarer med en lang levetid og leverandører, der bl.a. bruger genbrugsmaterialer og organiske farver. Vi har fokus på, at virksomheden har et reduceret ressourcespild i form af håndtering af emballage og restprodukter. Vi ser på arbejdsmiljøet og vælger helst ISO-certificeret samarbejdspartnere.

VORES BIDRAG
Vores nationale leverandører designer og producerer i Danmark. Vi handler lokalt, støtter danske producenter og reducerer samtidig ressourcespild. Vi har internt i CAZACOOL høje standarder for affaldssortering, logistik og indkøb til drift af lager og administration. Det er vores bidrag hos CAZACOOL.

EMBALLAGE
Vi gør en mærkbar forskel ved at vægte genbrug af emballage højere end æstetik. Vores produkter skal håndteres med forsigtighed, når de fragtes til vores lager og derefter videre til vores kunder. Det er naturligvis vigtigt, at produkterne er beskyttet for ikke at gå i stykker og gå til spilde. Genbrug af emballage kræver opmærksomhed og opfindsomhed, og det har vi hos CAZACOOL.

Se Folkeskov Certifikatet.