GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 24 JANUAR 2022

HVEM ER VI

CAZACOOL’s hjerte banker for både det enkle og det ekstravagante. Du finder minimalistisk nordisk design i naturmaterialer fra bl.a. WOUD og WO Interior samt belysning i sjove figurer fra 8 Seasons Design og meget, meget mere.

DEN KREATIVE NERVE
CAZACOOL har eksisteret siden 2018 og sikke en udvikling, der siden er sket. Visuelt kan du hurtigt se forskel fra vores launch, d. 1. august 2018, til nu og udviklingen kommer ikke til at stå stille fremover. Den kreative nerve og passion for indretning, som igangsatte CAZACOOL er kun blevet stærkere. For os er opnåelse af æstetik et drive.

OPRIGTIGHED
I en webshop kan du ikke føle eller dufte, men du kan se. Vi ønsker kun at bruge billeder, der ærligt viser produkterne. Til det har vi bl.a. fået hjælp fra især Photo Editing Designer Casper Vollmers, som har bidraget til vores billedarkiv. Vi gør meget ud af at fremlægge en grundig produktbeskrivelse og at gøre det nemt at finde yderligere tekniske detaljer. Vi kender vores produkter og er du stadig i tvivl, så sidder vi klar på telefonen for at vejlede dig.

Vores medarbejdere gør deres bedste for, at din ordre ekspederes, pakkes og overdrages til GLS inden for 24 timer. Der er produkter, som har en længere leveringstid. Den forventet leveringstid er anført umiddelbart under produktbeskrivelsen på produktsiderne. Du ønskes god fornøjelse fra hele teamet bag CAZACOOL.