GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | VI BYTTER JULEGAVER TIL D. 24. JANUAR 2021

HVEM ER VI

CAZACOOL’s hjerte banker for både det enkle og det ekstravagante. Du finder elegant nordisk design i egetræ og rene linjer. Du forelsker dig i pragtfulde gyldne ting, inden du bliver forført af de smukkeste mønstre og former i alverdens farver. Tag en dyb indånding, det er betagende at besøge CAZACOOL.

LOKAL & GLOBAL
Lysten til at kombinere enestående boligtilbehør med den stilrene nordiske designtradition, udspringer af passionen for boligindretning i Andalusien og Spanien. Vi bliver inspireret af vores rejser i ind- og udland samt hjemme i vores dagligdag. Vi går ikke på kompromis med storslået smag - se bare CAZACOOL’S Boston Lounge Chair i guld eller vores sofaborde med emaljebordplader som du kan spejle dig i. Vi giver dig friheden til at udtrykke hvem du er, lige meget hvor du bor.

UNIKKE SAMARBEJDSPARTNERE
Kunstkategorien unika har mange talentfulde kunstnere. Vi elsker deres skønne tegninger, figurer, collager og malerier. Dem, der ikke har mulighed for at udstille på gallerier, tilbyder vi en plads hos CAZACOOL. Vi er konstant på udkig efter nye potentielle samarbejdsmuligheder med kunstnere og leverandører. Vores vision er at give dig unikke oplevelser i dit hjem, på dit kontor eller i din virksomhed.

SARAH & TORBEN
Parret bag CAZACOOL er Sarah og Torben. Torben startede CAZACOOL tilbage i 2017. Han har med stor målrettethed opbygget det solide fundament, som CAZACOOL står på i dag. Sarah er administrerende direktør og salgsstrateg. Hun bygger videre på det oplevelsesrige univers CAZACOOL tilbyder dig. Det univers eksisterer, fordi vi har masser af flotte produkt- og miljøbilleder. Især Photo Editing Designer Casper Vollmers har bidraget til dette billedarkiv.