OBS! ORDRER I PERIODEN D. 19. JULI TIL D. 4. AUGUST SENDES D. 5. AUGUST!

TØR DU SÆTTE KULØR PÅ DIT HJEM?

Om det er væggene du maler eller valg af boligtilbehør, som sætter kulør på dit hjem er underordnet. For nogle er det vigtigt, at alt er farvekoordineret i det samme rum eller hele boligen.

Hjemme hos os har vi ikke en samlet plan, men er alligevel lykkes med en tilfældig, men harmonisk, boligindretning. Vores ellers hvidmalet trappe til 1. sal har trin malet i turkis. Den samme farve er brugt til én vindueskarm i stuen og en endevæg i køkkenet, bare for variationens skyld. For at beskytte den mest udsatte væg ved hoveddøren, har jeg malet et stort blåt felt i højglans så det er vaskbart. Design og praktik i ét.

HAR DU OGSÅ HAFT BOLIG PROJEKTER I DENNE MÆRKELIGE TID?
Den meget hjemmetid de sidste par måneder, hvor påske - og sikkert også sommerferie, er udskudt på ubestemt tid, er blevet udnyttet til at forvandle sønnens værelse fra legeværelse til et rum, som opfordrer til ophold og hygge.

HVOR ER DIN GRÆNSE NÅR DET KOMMER TIL INDRETNING?
Inden vi gik i gang, var hans værelse fyldt til bristepunktet med LEGO. Så projektlederen (undertegnede) delte renoveringen op i etaper. Jeg manglede kun den sidste væg. Den med sengegavl, som skulle forvandle sengen til en primitiv sofa. Til min fortrydelse spurgte jeg min søn, hvilken farve sengegalv han ønskede sig. Til min overraskelse var månedens yndlingsfarve rød. Han valgte en vinrød velourtekstil. Jeg var helt med på den, indtil han sagde at væggen, gavlen skulle hænge på skulle være blå, hmm…

KOMPROMIS ELLER ULTIMATUM?
Kompromis er en kunst. Det blev til et enten- eller ultimatum og det røde sengegærde med blå velourpuder sejrede.