GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

SOMMERHUS NATURLIGVIS

Danskerne er glade for sommerhuse. Det er vores sted, hvor vi kan slappe af med familien og komme tættere på naturen. Sommerhuset blev meget populært i 60’erne, bl.a. fordi middelklassen fik et større rådighedsbeløb. Det er fra denne periode, vi ser de klassiske sommerhuse i sort med hvide karme (fx Stenhøj Husene).
 
SE MERE
Gennem 80’erne og 90’erne blev sommerhuset større og mere luksuriøst. Forbrug var trendy, og vi ville gerne skilte med det. Det er anderledes i dag. Ideen om et enkelt liv og tiny living vinder i stigende grad indpas hos børnefamilier, i takt med tanken om kvalitet frem for kvantitet.
 
SE MERE
BÆREDYGTIG ENERGI OG WORK FROM EVERYWHERE
Vi vil dog ikke helt undvære opvaskemaskinen, og der skal helst være mulighed for at arbejde fra ferieboligen – Work from everywhere. Vi vægter bæredygtig energi, så strømmen kommer gerne fra den lokale vindmølle eller solcellerne på taget, og der må også gerne være en varmepumpe i spil.

 
SE MERE
ALLE SANSER I BRUG
Der er en generel trend imod at ville bruge mere tid tæt på natur og dyrke krydderier og grønsager selv. Denne trend er nok blevet forstærket med Corona, som har begrænset vores muligheder for at holde ferie udenlands, og flyttet vores arbejdsliv væk fra arbejdspladsen.

Et udtryk finder trenden i haven, som skal være tæmmet vild og med biodiversiteten i højsædet. Vi vil forkæle bier og andre insekter. Små insekthoteller hænger i træerne. Og så skal være mulighed for at tage brusebadet udenfor.
Sussie Lerche er indretningsdesigner og indehaver af indretningsfirmaet FORM RUM. Hun har desuden en stor passion for trends og tendenser, som hun  deler med os her.
KLIK PÅ 'SE MERE' OG LÆS HELE ARTIKLEN PÅ SUSSIES BLOG.
SE MERE