GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

MIDT I EN JAZZTID - INDRETNINGSTRENDS I 2020'ERNE DEL 1

I 2020'erne vi vender tilbage til navnlig 50’erne, og finder klassiske ting frem, eller køber nye møbler, der er bygget til at ligne gamle.

KVALITET OVER KANTITET 
Det er en trend, som jeg ser, er meget drevet af ansvarlighed. Her sætter forbrugeren kvalitet over kvantitet og har en anti-køb-og-smid-væk tankegang. Interiøret er mid-century møbler og af klassiske designere. Møbler i lyst og mørkt træ, nyt og gammelt må gerne blandes.
VICTORIA TALL KRUKKE
FYRFADSSTAGE
MORMORS VASER OG BILLEDRAMMER
Mormors vaser og billederammer er samlet på bakker som fotovenlige tableauer. Alt sammen indrammes smukt med tapetserede vægge i ”tone i tone”-mønstre eller træpaneler (fx akustikpaneler). Brug kunst fra din lokale kunstner eller lav collager/assemblage til vægge og hylder.
 

 
SPILSAMLING
HÜBSCH SOFA
MERE VÆGT PÅ INDRETNINGEN
Der er naturligvis en understrøm af klimabevidsthed under disse trends, og derfor var der indikatorer på dem allerede før Coronakrisen.

Det at mange mennesker har tilbragt så stor en del deres tid hjemme hen over 2020 og efterhånden også 2021, betyder at opmærksomheden omkring indretningen vokser. Flere får lyst til at ændre deres indretning, og griber de moderne strømninger.

Derfor får disse trends endnu større betydning, end man nok kunnet have forventet i 2019. Indretningen af stadigt mere permanente hjemmearbejdspladser kommer til at orientere sig imod disse trends.
Blogopslaget er skrevet af Sussie Lerche
Sussie Lerche er indretningsdesigner og indehaver af indretningsfirmaet FORM RUM. Hun har desuden en stor passion for trends og tendenser, som hun deler med os her.
KLIK PÅ 'SE MERE' OG LÆS HELE ARTIKLEN PÅ SUSSIES BLOG.
SE MERE