GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

HVAD ER CAZACOOL's USP'er?

HVORFOR BLIVER JEG GLAD NÅR JEG SER PÅ CAZACOOL?
CAZACOOL har fået ’nye lokaler’, der står snorlige. Webshoppen er enkel og uden for meget ’støj’. Vi har produkter, der er sjoveflottestilrenestilforvirrende og helt almindelige

Jeg har selv været med til at vælge hvert eneste produkt. Jeg har valgt produkterne, fordi jeg synes, at de er flotte. Jeg har ikke tænkt på årets farve eller om produkterne følger de nyeste trends indenfor boligindretning. Set i bakspejlet vil det nok ikke have været en dårlig idé.

HVAD ER CAZACOOL's USP'er?
Jeg har længe forsøgt at formulere, hvorfor CAZACOOL er noget særligt. Vores Unique Selling Propositions er: gratis og hurtig levering30 dages fuld returret og vi yder en god kundeservice. Men det er der rigtig mange andre butikker, på både strøg og web, der også opfylder.

Jeg har lige så længe prøvet at fortrænge det, jeg nemlig ved; at CAZACOOL ikke er noget særligt for alle, men CAZACOOL er noget særligt for mig. 

Jeg vil fortsætte med at lade mig begejstre, når jeg falder over noget sjovtflotstilrentstilforvirrende og helt almindeligt og, ikke mindst, præsentere det på cazacool.dk.