GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRER TIL OG MED D. 30/9 | Tlf. 61 30 86 98

DRØMMER DU OGSÅ OM EN LYSERE FREMTID?

HVOR TÆNDER MAN LYSET?
Hvert efterår og tættere på jul synes jeg, at mit hjem mangler lys. Det er mørkt og jeg kan ikke se, hvad jeg laver i køkkenet og det jeg forsøger at læse i stuen. Sidstnævnte kan en IPad hjælpe med.

Så jeg går på jagt efter mere belysning. Og der er mange hensyn, der skal tages. Placering, gulvbord eller loftbelysning? Skal lyset koncentreres eller spredes i rummet? Metal eller glasskærmStor eller lille lampe, lang eller kort ledning osv. Hvordan skal designet være? Skal det være moderneklassisk eller eksperimenterende?

Når jeg kommer i mål med alle disse beslutninger, er alle antenner ude for at finde den rigtige lampe. Men øjnene vænner sig til det manglende lys, tiden går og de lyse tider tager fart efter et par måneder.

DRØMMER DU OGSÅ OM EN LYSERE FREMTID?
Til gengæld synes jeg, at lyset er meget skarpt og mine øjne bliver blændet, når forårssolen insisterer på at skinne skarpt gennem mine uvaskede vinduer. Næste vinter, når jeg får et ekstra hjørne i stuen ved siden af sofaen, på et sidebord fra Umbra og under et skønt litografi af Sussi Trampedach, vil jeg ønske mig en PANTHELLA bordlampe.