GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

DEN NATURLIGE KOMFORT - INDRETNINGSTRENDS I 2020'ERNE DEL 2

Vi ønsker at cocoone og hygge, vi indretter med bløde linjer og bløde stoffer, og vi søger at få naturen ind.
Der er tre ord som jeg ikke havde regnet med, at jeg nogensinde skulle høre igen, når vi taler indretning. Det er:
  • Pampas
  • Sisal
  • Ratanflet
KURVESÆT
OTHELLEO RUG
Ratan er flettet træ i strimler, ikke mindst bambus. Især ratan er blevet hot og det bruges flittigt af DIY-folket i hjemmelavede skabsfronter, kasser og på stole.
Sisal er snoede plantefibre fra en bestemt kaktusplante, som navnlig bruges i grove og slidstærke tæpper.
Pampas er en flot græsart, som i tørret form er en pryd i vaser.


NATURLIGE MATERIALER
Disse er naturlige materialer, hvor taktiliteten og bæredygtighed er i fokus. Det er måske fordi vi bruger så meget tid foran skærme, at vi ønsker naturlige materialer ind, for at skabe balance. Vi kommer også til at se andre naturlige materialer, så som siv, strå, bivoks, hør, hamp, tekstiler farvet med naturlige indfarvningsmetoder, gerne med blomster som motiv og pressede blomster (fx i billedrammer).

 
ALMA LANTERNE
ROMBO RUG
MASSER AF STRUKTUR
Stilen bygger videre på tidligere boho trend med hvide og beige farver på væggene. Det er farver, får os til at tage den med ro. I denne trend bruges der også masser af naturlige fibre som råt træ, kurve og keramik. Sidstnævnte må godt indeholde fejl, for du skal kunne se hænderne, der har lavet det og fornemme den ro, der er i håndværket. Færdigkøbt keramik bliver ligefrem tilføjet uregelmæssigheder for ikke at fremstå masseproduceret.
Vi vil se vægdekorationer med masser af struktur som vævede tæpper, puder og håndlavede lys. På samme måde passer det fint at have masser af planter, der skal nusses og nurses. Små junglehjørner etableres eller udbygges. Vi bruger meget tid hjemme, der skal være hyggeligt og være vores trygge oase. Vores bolig indrettes med små kroge til at læse, se telefon/tablet og arbejde i.
Sussie Lerche er indretningsdesigner og indehaver af indretningsfirmaet FORM RUM. Sussie har desuden en stor passion for trends og tendenser, som hun deler med os her. 
KLIK PÅ 'SE MERE' OG LÆS HELE ARTIKLEN PÅ SUSSIES BLOG.
SE MERE