GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

DE TO FARVER, SOM BRINGER FORNYET OPTIMISME I 2021

Efter et 2020, der har været en udfordring for mange, nærmer vi os en fornyet optimisme. Og hvilken farve er så legende og glad som gul? Når jeg indretter fællesrum er gul en farve, jeg ofte bringer i spil. Den fungerer også godt i infografik og wayfinding, fordi farven kan ses også hvor der ikke er så meget lys. Skal du være ekstra glad kan du i foråret pryde altankassen med påskeliljer, pynte vasen med tulipaner og få farverne frem ved at plante morgenfruer, tagetes og solsikker i have eller i potter.
LEAN LOUNGE CHAIR 
 
PUDE 
 
KUPPI WALL LAMP 
 
WOODROW PAPIRKURV 
 
PANTONE
Pantone er en virksomhed, som lever af at blande farver og komme med bud på sæsonens farver. Deres bud på farven 2021 er gul. Nærmere bestemt PANTONE 13-0647 ”Illuminating”. Den farve kommer vi til at se i arkitektur, interiør og designs.

 
STONE 
 
BETONVASER 
 
ULTIMATE GRAY
Pantone kommer helt usædvanligt med 2 farver. Det er 16 år siden de sidst har gjort det. Farve nr. 2 er farven grå PANTONE 17-5104 ”Ultimate Gray”. Den grå farve står for pålidelighed. Tilsammen udgør farverne ”Illuminating” og ”Ultimate Gray” en velafbalanceret enhed. Den grå farve kommer vi også til at se i materialevalget, som bliver beton og marmor. Tekstiler, tæpper og vægdekorationer vil være i geometriske mønstre i sort og hvid, som står flot til gul.
STONE
 

Blogopslaget er skrevet af Sussie Lerche

Sussie Lerche er indretningsdesigner og indehaver af indretningsfirmaet FORM RUM. FORM RUM beskæftiger sig primært med indretning for erhvervslivet. Sussie Lerche har desuden en stor passion for trends og tendenser, som hun deler med os her.

KLIK PÅ 'SE MERE' OG LÆS HELE ARTIKLEN PÅ SUSSIES BLOG.
SE MERE