GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 24 JANUAR 2022

4 SMYKKESKRIN DU SKAL SE NÆRMERE PÅ

Hvis du har svært ved at abstrahere fra og får tics af at tænke på hvor meget potentielt støv frithængende smykker kan suge til sig, når de opbevares på et smykketræ, kan du kiggere nærmere på disse smykkeskrin.

Der er selvfølgelig Stowit som er ret populær allerede og det er til at forstå. Det er et smykkeskrin, der har sjove detaljer og plads til virkelig meget. Det er også ret stort og det kan virke overvældende, hvis det placeres på en miniature hylde. Det findes i farverkombinationerne valnød og sort, natur og hvid samt metal og hvid. Er du seriøs smykkeejer eller forbruger kan dette være noget for dig. Kan du tænke ud af boksen så kan Stowit bruges til meget andet. F.eks. opbevaring af  dimser på kontoret såsom clips, visitkort, opladere, kuglepenne osv. Men gør dig lige den ulejlighed at tjekke de andre smykkeskrin ud nedenfor.

STOWIT MAXI måler 11 cm i højden, er 22 cm bredt og 26 cm langt.

Hvis du er et menneske, der ønsker at gå dine egne veje og er til en hvid minimalistisk indretning, kan underkendte Spindle Box være noget for dig. Det består af 3 rum i 3 etager, der åbnes som en vifte. Når det er lukket, er det bare en høj hvid æske. Rummene er beklædt med stof og det har en særlig 'lækkerhed' over sig. Det kan ikke indeholde lige så meget som Stowit, men det fylder til gengæld heller ikke lige så meget.

SPINDLE BOX måler 13 cm i højden, er 19 cm langt og 12 cm bredt.

Så kommer vi til Reflexion Box som heller ikke fylder meget på natbordet. Når det åbnes bliver æsken med indholdet skubbet ud og det ser ret cool ud. Til forskel fra Spindle Box er der lavet ringholdere så halskæderne ikke vikler sig ind i veninderingen fra 5. klasse. Til forskel for de forrige 2 smykkeskrin er der et spejl.

 

REFLEXION BOX er 6 cm højt, 14 cm bredt og 23 cm i længden

Så er vi kommet til Chloé, som er smykkeskrinenes Rolls Royce. Det er stort og det koster mere, men… det er ret lækkert. Chloé har spejl samt forret skuffer med ruminddelinger! Også når dine smykker 'sover' og skrinet er lukket er det flot. What’s not to like? 

CHLOÉ måler 12 cm i højden, 21 cm i bredden og har en dybde på 14 cm.