GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | JULEGAVER BYTTES TIL OG MED D. 24 JANUAR 2022

4 UDENDØRSLAMPER DU SKAL SE NÆRMERE PÅ

Er du vild med din have? Mener du også at det er sjovt og givende at slippe din indre designer løs, ikke kun inde men også ude? Så bliver du helt sikkert inspireret her.

Disse udendørslamper, lysinstallationer, belysningskilder eller dekorationslamper kan virkelig skabe stemning. De kan stå både ude og inde, men de 4 lamper du bliver præsenteret for her, gør sig bedst ude.

NO. 1 er helt klart blandt favoritterne. NO. 1 Large kan stå inde som standerlampe og den giver et godt spredt lys men også et godt læselys. Men… den kommer allerbedst til sin ret udendørs. Den er 160 cm høj så lyset kan rigtig sprede sig. Stil den ved din hoveddør, langs havegangen eller inde i et stort bed. Hvis du har behov for lys på terrassen, vil den også gøre sig godt her. Det er ikke mange muligheder for ikke-væghængte udelamper i denne prisklasse. Du kan vælge mellem standard, LED og solceller. Fordelen med et solcellemodel er, at du ikke skal tænke på at have adgang til en stikkontakt. Men der er et men; i Danmark er det en udfordring at få opladningen i hus mellem november og marts. Ofte er det årstiden, hvor du har allermest brugt for sigtbarhed. I de resterende måneder kan du sagtens få lamperne ladet tilstrækkeligt op, men med de lyse nætter er det ikke alle, der er vågne, når mørke falder på ved kl. 23 tiden en lun juniaften. LED giver dig mulighed for hvidt lys, både varmt og koldt, farvet eller farveskiftende lys, men NO. 1 er ikke dekoration, den er en reel lyskilde. Anbefalingen er derfor at standardmodellen giver mest mening, når vi taler om NO. 1 Large.

NO. 1 large måler 160 cm i højden og har en diameter på 42 cm.

 

NO. 1 small er en trådløs bordlampe som lades op via et usb stik. Opladningen holder op til 6 timer. Du kan tilmed indstille lysstyrken. Smart hvis du skal skabe stemning på en picnic.

no 1 small

NO. 1 small måler 30 cm i højden og 18 cm i diameter.

 

SHINING GLOBE er en anderledes løsning. Den kan også stå inde. Du får et godt lys i gulvhøjde. Så hvis du ligger på græsset og læser romaner kan den være noget for dig. Der er desuden heller ikke nogen der vil stoppe dig, hvis du placerer den på en overflade oppe. Shining Globe er især flot udendørs, når der er flere sammen med et varmt hvidt lys som på billedet nedenfor.

 

shining globe
Shining Globe findes i 4 størrelser.

 

SHINING CHRISTMAS TREE er den ultimative julebelysning. Det er et stort juletræ i flere størrelser og er flot at have stående både alene eller sammen med flere. Med en LED udgave kan du med garanti levere julestemning til din ’overfor-bo’. Du kan nemlig lave et lysshow af en anden verden.

Shining Tree findes i 3 størrelser.

 

 Tjek også CHRISTMAS TREE ROUND for en mere underspillet og moderne juleudsmykning.

Shining Tree Round findes i 3 størrelser.

 

SHINING RABBIT er super nuttet. Du får mulighed for at få et husdyr, som hverken skal fodres eller have rengjort sit bur med dertilhørende ubehag. Den løber heller ikke væk. Er du en af dem, der har tilsluttet sig den hotte idé om at anlægge en eng (fremfor et velfriseret staudebed), som vil sikre en mindre krævende pleje og skabe bedre betingelser for biodiversiteten i din have, kan Shining Rabbit Solar være det lille ekstra. Du vil desuden altid være forberedt på påske. 

 
Shining Rabbit findes i 3 størrelser.