GRATIS LEVERING PÅ ORDRER OVER 499,- | 30 DAGES RETURRET

OPSLAG

 • NY UNIKA KUNST

  Vi har fået nye værker af kunstneren Jill Ann Press, der inspirerer og tager dig nye steder hen.   ER DU TIL BILLBOARDS OG 60'ER BILER? Med bil...
 • TÆNK LANGSIGTET, NÅR DU INDRETTER DIT HJEMMEKONTOR

  Coronakrisen har været en game changer for hjemmearbejde. Mange steder er intet mindre end alle blevet sendt hjem, over adskillige måneder. Og langt de fleste steder har det været en positiv overraskelse: samarbejdet er gået ganske godt, og folk har været effektive. Flere steder målbart mere effektive end normalt!
 • SOMMERHUS NATURLIGVIS

  Danskerne er glade for sommerhuse. Det er vores sted, hvor vi kan slappe af med familien og komme tættere på naturen. Sommerhuset blev meget populært i 60’erne, bl.a. fordi middelklassen fik et større rådighedsbeløb. Det er fra denne periode, vi ser de klassiske sommerhuse i sort med hvide karme (fx Stenhøj Husene).
 • DEN NATURLIGE KOMFORT - INDRETNINGSTRENDS I 2020'ERNE DEL 2

  Vi ønsker at cocoone og hygge, vi indretter med bløde linjer og bløde stoffer, og vi søger at få naturen ind.
  Der er tre ord som jeg ikke havde regnet med, at jeg nogensinde skulle høre igen, når vi taler indretning. Det er: Pampas, Sisal og Ratanflet.
 • MIDT I EN JAZZTID - INDRETNINGSTRENDS I 2020'ERNE DEL 1

  I 2020'erne vi vender tilbage til navnlig 50’erne, og finder klassiske ting frem, eller køber nye møbler, der er bygget til at ligne gamle.
 • BIOPHILIC DESIGN TRENDER STADIG

  Ja, biophilic design trender stadig. Vi har set det på indretning af kontormiljøer og i restaurationsbranchen, men nu bliver det hvermandseje. I takt med at Corona har tvunget os til at arbejde og være mere hjemme er det blevet vigtigt at trække naturen ind i stuen, hvor vi kan røre ved den.
 • DATOEN SIGER FORÅR, HVAD SIGER DU? 🍀

  Mens du venter på og glæder dig til flere lune forårsdage får du her inspiration til flotte lysinstallationer til både udendørs og indendørs hygge. De lysende produkter kommer fra 8 Seasons Design.
 • DE TO FARVER, SOM BRINGER FORNYET OPTIMISME I 2021

  Efter et 2020, der har været en udfordring for mange, nærmer vi os en fornyet optimisme. Og hvilken farve er så legende og glad som gul? Når jeg indretter fællesrum er gul en farve, jeg ofte bringer i spil. Den fungerer også godt i infografik og wayfinding, fordi farven kan ses også hvor der ikke er så meget lys. Skal du være ekstra glad kan du i foråret pryde altankassen med påskeliljer, pynte vasen med tulipaner og få farverne frem ved at plante morgenfruer, tagetes og solsikker i have eller i potter.
 • INDRETNINGSTRENDS DU IKKE KAN KOMME UDEN OM I 2021

  Pasteller er altid et salgshit om foråret i de nordiske lande, både som farver på indretning og beklædning. I starten af 2021 vil vi se ash rose, og senere på året sættes den sammen med farverne terrakotta og brændt rød.
 • NYT ÅR, NYE PRODUKTER!

  Nu vil vi med glæde afsløre, at CAZACOOL har opgraderet antallet af produkter i Umbras populære og humoristiske Buddy-serie. Udover Buddy Dørstopper har vi nu også Buddy Knager i 3 forskellige farvekombinationer. Hils også på den sorte eller hvide Buddy Shelf. Buddy Shelf er en lille hylde, hvor Buddy figuren i hver ende fungerer som hyldeknægt.
 • DEADLINE FOR BESTILLING AF JULEGAVER

  GLS har meldt ud, at mængden af pakker er steget betydeligt i 2020. Derfor skal juleposten sendes allerede den 18. december, hvis den skal nå frem til jul.
 • GAVER DER GLÆDER IGEN OG IGEN

  Julen er hjerternes fest og det er især børnenes fest. Hos CAZACOOL elsker vi at gøre os umage og vælge gaver til børnene med omtanke. Vi vælger gaver, der kan bruges igen og igen. Når vi vælger kvalitet, lavet med omtanke giver vi også bæredygtigheden en plads i julen. Rigtig glædelig jul!